Full-Auto LOTUS Cleaning - Minőségi autóápolási termékek

  1. Full-Auto Kft. SKODA és VW Márkaszerviz
  2. LOTUS Cleaning - Minőségi autóápolási termékek
2019.05.14.

LOTUS Cleaning - Minőségi autóápolási termékek

Termékei egyedülálló hatékonysággal, víz használata nélkül tisztítanak meg  - waterless cleaning - bármilyen felületet. Az eredmény minden esetben tökéletes és hosszan tartó, beltéren és kültéren egyaránt. 100%-ban környezetbarát.

lotus

A Lotus Cleaning a kor legmodernebb tisztítási technikáit ötvözve - víz nélküli tisztítás, nanotechnológiás tisztítás, gőz és ózon sterilizálás - hozott létre egy olyan sztenderd technológiát,  amely az alternatív és vízmentes tisztítási - waterless - technológián alapul, és amely széles körben, bárhol, bármikor alkalmazható, kiváló eredménnyel.

Keresse a LOTUS termékeket szervizünkben 500 és 600 ml-es kiszerelésben.

LOTUS Rovareltávolító-Insect Remover

A kifújást követően habbá alakuló bogároldót nem kell súrolni, egyszerűen a felületre kell permetezni, majd egy mikroszálas törlőkendővel letörölni. A nagyon szennyezett felületeket esetenkénk újra kell kezelni. De nem igényel sem súrolást sem egyéb vegyszereket.Hab állagának köszönhetően könnyen szétterjed a felületen a szórófej segítségével egyszerűen beteríthető a szennyezett felület. A bogároldó kíméletes a lakkozott felületekkel, nem irritálja a gumit és műanyagot. Használata gyors és egyszerű.

LOTUS Üvegtisztító-Glass Sparkle

A Lotus Glass Sparkle nanotechnológiás ablaktisztító segít tartósan tisztán tartani az üvegfelületeket.  Szabadítsa meg egyszerűen autója üveg felületeit a portól, korom-lerakódástól, ujjlenyomatoktól, bogaraktól és a forgalomban rátapadt egyéb szennyeződésektől! Kívül-belül használható, szilikonmentes termék a kristálytiszta kilátásért!

LOTUS Felnitisztító-Wheel cleaner

A termék enyhén lúgos kémhatású (PH9). A felni és a kerék mindennapi tisztítására tervezték. Hatékonyan eltávolítja a mindennapi használat által keletkezett szennyeződéseket. Nem tartalmaz veszélyes vegyi anyagokat. Ártalmatlan az autófestékhez és gumiabroncsokhoz. Javasolt a keréktárcsák és abroncsok mindennapi tisztításához. 

LOTUS Víztaszító-Cabrio Protector

Víztaszító spray a cabriolet tetőkhöz. Védi a tető textília felületét a fakulás, a nedvesség, a só és a negatív időjárási viszonyok ellen. Felfrissíti a színt. Védő-víztaszító bevonatot képez -> Lotus hatás. 

LOTUS Abroncs, gumi, külső műanyag tisztító-Tyre Shine

Víz alapú, környezetbarát felület tisztító termék, ami gyorsan és könnyen használható külső, belső felületeken egyaránt. Visszaadja a gumiabroncs, gumi, műanyag,
PVC, bőr, külső és belső kárpit, stb eredeti fényét.
Erőteljes víz- és por taszító hatással rendelkezik.
Minden igényt kielégítő csillogást eredményez.
Permetezze a választott felületre, majd hagyja a levegőn megszáradni, a tökéletes csillogás érdekében törölje le a felesleget.

LOTUS Ultra nano - "Utolsó simítás"

A tökéletes külső tisztítás befejezéséhez. Egyedülálló formulákat tartalmaz, egy speciális keveréke a felületaktív anyagoknak, polimereknek, carnauba waxnak és a legújabb nanotechnológiás viaszoknak. A Waterless Ultra Nano eltávolítja és lepergeti a szennyeződéseket a külső felületekről, létrehozva ezzel az egyedülálló bemutatótermi "éppen most fényesített" megjelenést. A Nano viasz technológia a tükörfényű csillogás mellett UV védelmet biztosít, valamint taszítja a vizet és a szennyeződések lerakódását. 

LOTUS Bőrkárpit tisztító-Leather Cleaner

Egy bőrfelületekre kifejlesztett tisztítószer, mely a nanotechnológiai fejlesztéseknek köszönhetően a bőrszövet legapróbb repedéseibe is képes behatolni és a szennyeződéseket kioldani. Ezáltal a bőr visszanyeri tiszta színét és segítségével hosszabb élettartam érhető el, hiszen a szövetrostok közé ékelődött szennyeződések nem indítanak el roncsolódási folyamatokat.
A termék egyaránt alkalmas valódi és műbőr kárpitok tisztítására is.

LOTUS Bőrápoló-Leather Care

A legmodernebb vegyipari eljárásokkal kifejlesztett bőrápoló termék kifejezetten a bőr és műbőr kárpitok ápolására. A nanotechnológián alapuló összetételének köszönhetően a bőr legapróbb repedéseibe is behatol és ápoló anyagokkal tölti meg a hajszálrepedéseket, ezzel megakadályozza a további mélyülést, ami végül látványos rongálódássá válik.

A bőr felülete puhábbá, simábbá válik, rendszeres használatával a színek mélyülnek, a tónusok visszanyerik eredeti állapotukat. 

LOTUS Kárpittisztító-Upholstery Cleaner

Az autó belső tisztításához a Lotus Upholstery Cleaner hatékony és kíméletes termék piszkos textilfelületek, pl. ülések, kárpitok, szőnyegek és tetőkárpit tisztítására. Eredményesen és tartósan eltávolítja az összes foltot és frissíti az anyagot. Hosszan tartó, friss és kellemes illatot hagy maga után. Nemcsak az autóban praktikus tisztító, hanem otthonában is bátran tisztíthat vele bármilyen szövet kárpitot. A habos formula gazdaságosan oszlik el a felületen, így egy palackból több felületet is alaposan megtisztíthat. 

LOTUS Műszarfal és műanyag tisztító-Plastic Cleaner

A jármű belső műanyag felületeinek karbantartására kifejlesztett professzionális tisztító. Tökéletesen megtisztítja a felületeket, eltávolítja a zsírt és ragacsos foltokat Magas minőségű termék, amelyet a beltér erősen szennyezett műanyag elemeinek alapos tisztítására terveztek. Könnyen feloldja a makacs szennyeződéseket, eltávolítja az ujjlenyomatokat és zsíros foltokat, beleértve a tartósítóanyagok maradványait is. Kíméletesen tisztít. Kellemes illat aromát hagy maga után, és tartós, antisztatikus hatást biztosít.

LOTUS Matt műszerfal és műanyag ápoló-Matt Dashboard Care

A Matt Dashboard Care sokkal több, mint egyszerű ápoló szer. Tény, hogy látványos javulást hoz az autó belső, műanyag részein, de valódi értéke hosszú távon érezhető csak. Rendszeres használatával olyan védőburokkal látja el a felületet, amely tartósan képes megóvni a műanyagot a szerkezetében bekövetkező károsodással szemben 

LOTUS Műszerfal ápoló, gumi, műanyag,bőr,zsírmentes csillogás-Dashboard Care

Víz alapú, környezetbarát felület tisztító termék, ami gyorsan és könnyen használható belső felületeken.

Visszaadja a gumi, műanyag, PVC, bőr, belső kárpit eredeti fényét
Erőteljes víz- és portaszító hatással rendelkezik
Minden igényt kielégítő csillogást eredményez
Permetezze a felületre, majd hagyja a levegőn megszáradni, a tökéletes csillogás érdekében törölje le a felesleget!

LOTUS légfrissító parfüm szövetre és levegőbe-Air Freshner

A praktikus, 100 ml-es kiszerelés akár egy kézitáskában is elfér, így nem csak az autóban, de otthonában, irodában, üzlethelyiségben is használható. A hosszan tartó, friss illat érdekében permetezze szövet felületre, szőnyegre!

Mojito - Egy buja, kubai éjszaka emlékezetes aromáit élvezheti napról napra a bódító fehér rum és cukor, a fanyar lime és a jellegzetes menta illatkompozíciója segítségével. 

Eternity - A magnólia és jázmin virágpompái a körte és alma zamatával repítenek a végtelen erdőségeken át az örökkévalóságig. 

69 - Az ámbra és a pézsma alapjegyeit a virág és gyümölcs aromák teszik vérpezsdítővé egy leheletnyi vaníliával és rózsaborssal bolondítva. 

Flori - Egy virágkánaánt hoz el számunkra a vanília melegségével és az orchidea egzotikumával egy leheletnyi narancsvirággal bolondítva bársonyos pézsma ágyon. 

Sweet Dreams - Érintetlen hajnali íris egy perzselő napfelkeltében a barna cukor meleg esszenciájával, melyet az üde mohás talaj tesz felejthetetlen édes álommá. 

Kiwi & Grape - A szőlő jellegzetes aromájának és a kiwi páratlan üdeségének találkozása Ázsia lankás domboldalaira repít. 

Emotion - Karakteres és érzéki illat a fekete kardamon friss és energikus jegyeivel. A karizmatikus aromát az itáliai citrusok és a fekete vetiver luxus kombinációja alkotja. 

LOTUS Beltéri és otthoni mikroszálas kendő 35x35 cm 4db/csomag

220g/nm mikroszálas kendőt tartalmaz különböző színekben.Súlyának akár 7x-ét is képes folyadékban, szennyeződésben felszívni!

Kevesen tudják, hogy a legtöbb Magyarországon kapható mikroszálas kendő 20-30 használat és mosás után a kukában végzi! A Lotus beltéri és otthoni mikroszálas kendő- éppen ezért egyedülálló a hazai piacon.

Ez a mikroszálas kendő 100 mosás után* is tökéletesen használható marad!

LOTUS Professzionális mikroszálas kendő 40x40 cm 4db/csomag

365g/nm mikroszálas kendő különböző színekben. (ARANY,KÉK,ZÖLD,PIROS)nSúlyának akár 7x-ét is képes folyadékban, szennyeződésben felszívni!

A Lotus professzionális mikroszálas kendő- éppen ezért egyedülálló a hazai piacon. Ez a mikroszálas kendő akár 100 mosás után* is tökéletesen használható marad!

LOTUS Rovareltávolító szivacs

LOTUS Kárpittisztító kefe kicsi

A műanyag kefe maximálisan a kéz formájához van tervezve. Szerkezetét alkotó légrések könnyűvé teszik, ezáltal tehermentesítik a kézfejet a munka során. 

LOTUS Kárpittisztító kefe nagy

A műanyag kefe maximálisan a kéz formájához van tervezve. Szerkezetét alkotó légrések könnyűvé teszik, ezáltal tehermentesítik a kézfejet a munka során. 

LOTUS Nyeles felni tisztító

LOTUS Prémium törlőkendő

Száraz felületeket kíméletesen!
Súlyának akár 7x-ét is képes felszívni. A mikroszálas törölköző mérete: 73 x 92 cm. Ideális
a nagy felületek gyors szárazra törléséhez. A mikroszálas anyag minden felületen alkalmazható és biztosítja a csíkmentes
és foltmentes eredményt.

Használati utasítás:

  • Alaposan tisztítsa meg járművet, majd öblítse át alaposan
  • Terítse szét a törölközőt a szárítani kívánt felületen
  • Nem nyomva, húzza le a felületen maradt vízcseppeket
  • Szükség esetén ismételje meg 

Súly: 550 g / m2
Méret: 73 * 92 cm

LOTUS Delux karcmentes kétoldalú törölöző

Rendkívül magas minőségű, kiváló nedvszívó képességű autó törölköző. A legjobb módja annak, hogy karc nélkül szárazra törölhesse járművét, ami a legfontosabb feladat az autómosásánál.

A két oldalának köszönhetően akár két átlagos méretű jármű szárazra törlésére is alkalmas!

Súly: 600 g / m2
Mérete: 63 * 92 cm

LOTUS Kerámia sampon és regeneráló spray-Ceramic Detailing Kit

Első használatnál keverjen 100-150ml sampont 5 liter langyos vízbe, habozza fel. Használat előtt az autó felületéről folyóvízzel, magasnyomású mosóval "veresse le" a megtapadt kosz nagyját.

Ezután az autó felületét egy mosókesztyűvel, esetleg finom szivaccsal mossa át alaposan. Minden esetben fentről lefelé haladjon, hiszen a járművön a legtöbb szennyeződés az alsó egyharmadon van. Mossa le a tetőt, majd az elejétől (motorháztető) haladjon hátrafelé, üvegfelületek és a végén az autó alsó egyharmada.

Amikor a jármű teljes felületét átmosta, folyó vízzel (slag, magasnyomású készülék) veresse le ALAPOSAN a feloldott piszkot a teljes felületről, majd törölje teljesen száraz és foltmentesre a járművét megelőzvén a kemény víz által okozott vízkövet.

Amennyiben használja  mosás után a regeneráló spray védőbevonatot is, akkor azt fújhatja akár a vizes és tiszta felületre is, így csak egyszer kell szárazra törölnie járművét. 

LOTUS Univerzális tisztító-Universal Cleaner

Sokoldalú tisztítószer, ami bármely felület tisztítására alkalmas. Környezetbarát formula, mely biológiailag lebomlik, és nem tartalmaz maró tisztítószert vagy karcoló vegyi anyagokat. Aktívan tisztít minden külső és belső felületet, beleértve a fényezést, kerekeket, üveget, szövetet, szövet- bőr kárpitot, szőnyeget, és műanyagot is. Gyorsan és hatékonyan távolítja el a fékport, zsírt, fa nedveket, rovar maradványokat, kátrányt és madárürüléket is. Rendkívül kemény a szennyeződésekkel szemben, miközben tökéletesen óvja a felületeket. Szilikonmentes készítmény.

LOTUS Fém maradvány eltávolító és felni tisztító-Iron Xtreme

A felni alapos tisztítására.
A  piros szín  akkor keletkezik, amikor a termék érintkezésbe kerül a szennyeződéssel. Tökéletesen megmutatja, hogy mennyi szennyeződés halmozódott fel a felületen. A termék állaga zselés és olyan vastag, hogy könnyen behatol a kerék peremének teljes felületébe, miközben lassan áramlik át rajta. A termék alumínium, króm és zománcozott keréktárcsák tisztítására használható.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.