Full-Auto Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Elismerést elismerésre halmoz a ŠKODA OCTAVIA
2021.03.23.
Újdonság a ŠKODA-ról

Elismerést elismerésre halmoz a ŠKODA OCTAVIA

Budapest, március 23. – Folytatja a tavaly év végén megkezdett sikerszériáját a régiónk egyik legkedveltebb családi és üzleti autója, a ŠKODA OCTAVIA. A modell bekerült az Év Autója 2021 (Car of The Year) döntőjébe, győzött az Világ Év Női Autója megmérettetésen és a Magyar Év Autója versenyen is jól szerepelt.

Elismerést elismerésre halmoz a ŠKODA OCTAVIA

Miután a ŠKODA OCTAVIA diadalmaskodott a 2020-as "Világ Év Női Autója" ("Women's World Car of the Year 2020") díj "Családi autó" ("Family Car") kategóriájában - ami a cseh autógyártó első sikere az immár tizedik alkalommal kiosztott, kizárólag autós szakújságírónők által odaítélt nemzetközi díjak szavazásán – egy újabb elismerést hazánkban is behúzott.

Az Év Magyar Autója verseny nagy példányszámú online és print lapok elismert autós újságíróiból álló, független szakmai zsűrije a magyarországi autópiac egyik legsikeresebb modelljének, a ŠKODA OCTAVIA-nak ítélte a Magyar Év Autója 2021 díj ezüst fokozatának oklevelét. Az Autós Nagykoalíció (ANK) és a Járműipar.hu által szervezett versenyre 22 márka 48 jelölést adott le. Az OCTAVIA-t a ŠKODA Magyarország az üzleti autók kategóriában nevezte, ahol a kitüntető második helyet szerezte meg.

 

Rangos díjakat gyűjt az OCTAVIA

 

A ŠKODA bestsellere erősen kezdte az idei évet, bejutott az Év Autója díj 2021-es (Car of The Year) döntőjébe, és nyert a Vezess.hu és az Autó Magazin által meghirdetett Best Cars szavazás 2021-es kiírásában az alsó-középkategóriás autók között, ahol hasonlóan az előző évhez, a legtöbb szavazatot Magyarországon a ŠKODA OCTAVIA kapta.

 

A 2020-as "Világ Év Női Autója" ("Women's World Car of the Year 2020") egyik kategóriájában aratott győzelmével az új OCTAVIA folytatja a nemzetközi díjátadókon elért sikersorozatát. 2021 februárjában a német auto motor und sport szakmai magazin 2021-es "Legjobb autók" ("Best Cars 2021") olvasói szavazásán az importmodellek mezőnyének "Kompaktkategóriájában" győzedelmeskedett. Az OCTAVIA már 2020 utolsó negyedévében is rangos díjakat nyert el, többek között Ausztria, Németország és Svájc jelentős exportpiacain. Különösen a családi autók között teljesített jól 2020 októberben a brit Auto Express magazin szavazásán, ahol az "Év Autója" ("Car of the Year") összesített győzelem mellett a "Kompakt családi autó" ("Compact Family Car") kategóriában az "Auto Express Újautó-díj" ("Auto Express New Car Award") kitüntetését is megszerezte, a német AUTO Straßenverkehr szakmai magazin olvasói pedig 2020 júniusban a 25 ezer euró alatti modellek "Legjobb dizájn" ("Best Design") kategóriájában az "Év Családi Autójává" ("Family Car of the Year") választották.

 

A ŠKODA OCTAVIA negyedik generációja elődjéhez képest érzelmekben még gazdagabb és dinamikusabb formavilága mellett még tágasabb térkínálattal, tovább növelt kényelemmel, valamint a legmagasabb szintű aktív és passzív biztonsággal, illetve a legkorszerűbb connectivity-megoldásokkal szolgál. Mindemellett a ŠKODA-modellekre jellemző kiemelkedő funkcionalitása és ötletes részletmegoldásainak sokasága is ideális családi autóvá avatja, de az OCTAVIA gazdaságosabb és környezetkímélőbb is, mint valaha, mivel a ŠKODA a modellsorozat történetének eddigi legsokrétűbb hajtásrendszer-választékával kínálja. Limousine és COMBI karosszériaváltozataiban egyaránt gazdaságos benzin-, dízel- és földgázüzemű (CNG) motorokkal, valamint hálózatról tölthető hibrid (Plug-in Hybrid) és mild-hibrid technikával, illetve első- és összkerékhajtással is kapható, teljesítménypalettája pedig a 81 kW (110 LE) és 180 kW (245 LE) közötti tartományt öleli fel.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.