Karambolos javítócentrum

Teljeskörű szolgáltatást biztosítunk a kárfelvételtől a megjavított autó átadásáig. Forduljon hozzánk bizalommal.
Karambolos széllítás

A biztosítók szerződött partnereként végezzük a gépkocsik kárrendezését. Amennyiben gépjárműve káreseményt szenved, kárfelvevőnk megfelelő szakértelemmel leveszi az Ön válláról a biztosítási ügyintézés terhét.

Hívja kárrendező kollégánkat: +36 52 520 660; +36 30 664 59 04 

Amennyiben karambolos autója működésképtelen, szervizünkbe szállításáról is gondoskodunk.

Első lépésként a gépjármű kárbejelentő lapját szükséges kitölteni - amely a károkozó fél biztosító társaságának űrlapja- valamint a cégünk nevére szóló Meghatalmazást, hogy teljeskörűen eljárhassunk az Ön kárrendezésében.

A kárrendezési eljárás lefolytatásához az alábbi iratokra van szükség:

  • forgalmi engedély
  • törzskönyv (tulajdonjog korlátozás esetén a lízing cég meghatalmazása)
  • gépjárművezető vezetői engedélye
  • baleseti bejelentő
  • rendőrségi iratok (amennyiben van)
  • meghatalmazás, ha nem a tulajdonos, vagy a szerződő jelenti be a kárt
  • gépjármű kárbejelentő lap (ügyfél által kitöltve és szabályszerűen aláírva)

 

A biztosító társaságok Kárbejelentő lapjait itt töltheti le:

A Biztosító társaság megbízottjával saját telephelyünkön szemléztetjük le autóját, általában a bejelentést követő két napon belül. 

Partneri kapcsolatban állunk szinte az összes biztosító társasággal, amely alapján az óradíjunkat és szolgáltatásainkat a Biztosító társaságok elfogadják. Kiszámítjuk a várható javítási összeget, valamint a várható javítási időtartamot is.

Cégünk kiemelt tevékenységi körébe tartozik a tejes körű, szakszerű, precíz javítása a karosszériának, kezdve az apró sérülésektől, egészen a nagyobb idomok cseréjéig, bármilyen márkájú gépjárműről is legyen szó. A nem javítható elemeket és alkatrészeket - típustól függetlenül- beszerezzük és pótoljuk, valamint előkészítjük a fényezésre a gépjárművet. Elvégezzük az egyéb szervizmunkákat is, hogy Ön kulcsrakészen vehesse át autóját!