Díjmentes cserekerékpár a szerviz idejére!

ŠKODA Go! szerviz cserekerékpár programunk keretében díjmentesen igénybe veheti kerékpárunkat, míg autóját szervizelik vagy javítják. Akár a munkahelyére kíván eljutni vagy ha a környéken szeretne kicsit kikapcsolódni (Vekeri tó és környéke), tökéletes megoldás a SKODA cserekerékpár. És nem utolsó sorban környezetkímélő!
skoda cserekerékpár

A ŠKODA eddig is nagy hangsúlyt fektetett a környezet védelmére többek között a környezetkímélő modellek gyártása révén és ennek a programnak is ez az egyik célja.

A környezet megóvása mellett jelentős szerepet játszik az is, hogy a ŠKODA története a kerékpárral kezdődött, amikor a cseh márka alapítói elkezdtek kerékpárokat gyártani. A kerékpár a mai napig fontos szerepet játszik a ŠKODA életében, ugyanis 2004 óta a Tour de France hivatalos partnere.

Több mint 120 évvel ezelőtt a ŠKODA kerékpárgyártó vállalatként született meg. A két kerék iránti szerelmünk azóta sem lankadt. Számos különböző kerékpáros eseményt és körversenyt szponzorálunk egész évben.

Azt szeretnénk, hogy a lehető legtöbb ember élje át a bringázás boldogságát, hogy minden kerékpáros időtöltéshez közel, közelebb és a legközelebb hozzuk őket. Akár versenykerékpáros vagy, akár soha nem pattantál még nyeregbe, szeretnénk segíteni neked elkezdeni az életet két keréken.            We love cycling