Méretre gyártott üléshuzatok közvetlen a gyártótól

Kiváló minőségű méretpontos üléshuzatokkal megvédheti hosszú távon autójának üléseit. A minőségi szabás garantálja a milliméter pontos illeszkedést. Az oldallégzsákkal felszerelt üléseken való biztonságos használatát a TÜV független laboratóriumaiban tesztelték. Autóipari használatra szánt anyagokból készülnek, mely anyagok minőségét és tartósságát a megfelelő tesztek igazolják. Számtalan szövet és bőr kombinációból válogathat, az Ön ízlésének megfelelően, akár visszafogott, elegáns, vagy sportos színes változatok közül.
gyári üléshuzat

A MAD üléshuzatok tulajdonságai:

  • Méretre szabott
  • Kopásálló, dörzsálló
  • Nem gyúlékony
  • Színtartó
  • Antisztatikus
  • 3 éves jótállás
  • légzsáktesztek- a biztonságért

Az árak garnitúrára érvényesek (5 ülés) és a felszerelés árát nem tartalmazzák.

Választható akár egy ülésre is üléshuzat.

CLASSIC AUTOTEXTIL

Ideálisak azon sofőrök számára, akik szeretnék megóvni autójuk eredeti kárpitozását a mindennapos használattal járó és az időjárási viszonyok következtében fellépő hatásoktól. A CLASSIC kollekció üléshuzatai ideálisak az olyan autósok számára, akik a beltér decens, egyedi kivitelezését részesítik előnyben, és egyúttal a kényelmes mindennapi használat mellett tették le a voksukat.

Szélső fekete szövet + választható belső szövet: 60 000Ft

Választható szélső + belső szövet: 72 000Ft

Választható bőr szélső+ választható szövet belső:120 000Ft

LEATHER LOOK - bőrhatású

Sima és perforált Leather Look anyagokból - autóipari szintetikus bőr, amely tulajdonságait és élettartamát tekintve a valódi bőr autóipari felhasználása során mutatott jellemzőit is felülmúlja - állítjuk elő. Főként azon söfőrök számára ideális, akik azonnal növelni szeretnék gépkocsijuk belső terében a komfortérzetet és nem akarnak sok időt tölteni az üléshuzatok tisztításával.

Választható bőr szélső és belső: 137 000Ft

RS DESIGN - sportos

Fő ismeretőjele az azonos nevű sportos anyagok felhasználása, amelyeket pl a Škoda Octavia RS belső terében láthatunk. Az RS DESIGN kollekció sportos tuning üléshuzatai az olyan autósok számára ideálisak, akik előnyben részesítik az energikus életmódot és a sportos autózást. Az anyagok könnyű tisztíthatósága fokozza az RS DESIGN üléshuzatok használata során kialakuló komfortérzetet.

Választható szélső+ belső szövet: 84 800Ft

Választhatő bőr szélső+ választható szövet belső: 133 000Ft

COBRA DESIGN - egyedi és karakteres

Választható bőr külső és belső: 295 000Ft

Választható bőr külső és alcantara belső: 315 000Ft

EXCLUSIVE - luxus

A kollekcióban szereplő luxus üléshuzatok követik a luxus gépkocsik – mint. pl. Mercedes Maybach, Bugatti Veyron – beltéri kialakítására jellemző legújabb trendeket. Az egyedi szegésnek köszönhetően ezek az üléshuzatok a legmagasabb osztályú gépkocsikban tapasztalt luxusérzetet nyújtják. A kollekcióban szereplő termékek ideálisak a céltudatos, luxus anyagokat kedvelő sofőrök számára.

Választható külső és belső: 209 000Ft

ALCANTARA - top

Az azonos nevű kiváló minőségű anyagból készülnek. Tapintása nagyon kellemes, a velúréhoz vagy a csiszolt bőrhöz hasonlít. Az ALCANTARA® anyagokkal az olyan luxusautók eredeti kárpitozásánál találkozhatunk, mint pl. a Lamborghini, Porsche, Maserati. 

Választható külső és belső: 181 000 - 200 000Ft

Kiegészítő szolgáltatások:

Baby packet  - rugdosás elleni védelem +10 000Ft (2 ülésre)

Az első ülések háttámlája leather look, mely könnyen lemosható, tisztítható.

Winter packet + 51 000Ft (2 ülésre)

Az üléshuzatok alá beépített fűtőpanelek.

Hímzés standard + 5100Ft (1 ülésre), Hímzés egyedi + 10 000Ft (1 ülésre)