Full-Auto Hírek

Aktuális híreink

  • A Skoda Octavia a legnépszerűbb
    Újdonság a Škodától 2023.06.05.

    A SKODA Octavia idén a legnépszerűbb modell Magyarországon

    Budapest, 2023. június 5. – Újra egyenesben a cseh márka, a koronavírus és a háború által okozott gazdasági és logisztikai nehézségek után visszatért a SKODA. Kiemelkedő első öt hónapot tudhat maga mögött a márka, ugyanis egy SKODA modell, a SKODA Octavia lett az év eddigi legnépszerűbb modellje a forgalomba helyezéseket tekintve.

  • notfound.png
    Újdonság a szervizből 2022.08.08.

    Eredetiségvizsgálat

    Mostantól műszaki vizsgáztatás mellett a gépjárművek átírás előtti eredetiségvizsgálatát is elvégezzük.Várjuk kedves Ügyfeleinket!

  •  EA189 Dízelmotor információ
    Újdonság a ŠKODA-ról 2021.05.04.

    EA189 Dízelmotor információ

    Minden egyes ügyfelünk fontos számunkra! Szeretnénk biztosítani Önt arról, hogy ügyfeleink és a nyilvánosság bizalma továbbra is a legfontosabb számunkra. Rendkívül sajnáljuk a kialakult helyzetet. Fontos, hogy ügyfeleink tudják: műszaki szempontból mindegyik érintett gépjármű biztonságos és a közlekedésre alkalmas. Teljes mértékben magunkra vállaljuk a szükséges műszaki intézkedések megvalósításának költségeket. Köszönjük megértését! A dízelkampány sokkal többről szól, mint csupán a motorokról. Minden egyes ügyfélről szól. Ezért frissítettük sikeresen több mint hatszázezer ŠKODA gépjármű szoftverét világszerte. De nem álltunk itt meg. Továbbra is fejlesztünk, tesztelünk és ellenőrzünk. Szigorú tesztelés után az Egyesült Királyság Járműengedélyeztetési Ügynöksége (Vehicle Certification Agency) valamennyi műszaki intézkedésünket jóváhagyta. Így most már végrehajthatjuk a műszaki intézkedéseket minden egyes érintett ŠKODA dízelmotoron.

  • Elismerést elismerésre halmoz a ŠKODA OCTAVIA
    Újdonság a ŠKODA-ról 2021.03.23.

    Elismerést elismerésre halmoz a ŠKODA OCTAVIA

    Budapest, március 23. – Folytatja a tavaly év végén megkezdett sikerszériáját a régiónk egyik legkedveltebb családi és üzleti autója, a ŠKODA OCTAVIA. A modell bekerült az Év Autója 2021 (Car of The Year) döntőjébe, győzött az Világ Év Női Autója megmérettetésen és a Magyar Év Autója versenyen is jól szerepelt.

  • skoda tesztjármű központ
    Innováció 2021.01.19.

    Új tesztjármű- és prototípuskészítő központot nyitott Mladá Boleslavban a ŠKODA AUTO

    › A műszaki fejlesztési részleg új gyártóközpontja immár egy létesítménybe fogja össze a tesztjárművek és prototípusok készítésének minden lépését› Intelligens térkoncepció, virtuális valóság és robotállomások a még nagyobb hatékonyság és agilisabb folyamatok szolgálatában

  • skoda kerékpártartó
    Tippek 2020.08.03.

    Ötletes csomagszállító megoldások utazáshoz és szabadidős programokhoz a ŠKODA kínálatából

    A csomagszállító kapacitás bővíthető tető- és hátsó csomagtartókkal, tetődobozokkal és utánfutóval. Praktikus, sokoldalú és biztonságos rögzítési lehetőségek az igényes tartórendszereknek köszönhetően.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.